MENIU

Andreea Paul: "Strategia PSD este de a nu avea nicio strategie pentru România"

Andreea Paul, prim-vicepreşedintele PNL, a declarat că, din cauza congresului PSD, proiectul de lege privind bugetul pentru anul 2016 are o întârziere semnificativă.

"Trebuia să fie pe masa de lucru a guvernului în ultimele două luni de zile, iar de săptămâna trecută trebuia să fie depus în Parlament spre adopţie. Ţinta e ratată. Congresul PSD a înghiţit guvernarea", a arătat Andreea Paul, într-un comunicat remis Realitatea.NET.

În acest context, având în vedere că termenul de depunere la Guvern şi cel de supunere spre dezbatere şi adoptare în Parlament au fost depăşite, prim-vicepreşedintele PNL a precizat că a solicitat Ministerului de Finanţe, printr-o interpelare parlamentară, să pună la dispoziţie proiectul de lege pentru bugetul anului 2016 şi proiecţia datelor pentru următorii trei ani.

"Se vede clar lipsa de iniţiativă şi de interes a guvernului Ponta pentru a adopta şi gândi un plan de acţiune pe termen lung pentru România", a declarata Andreea Paul. "Guvernul Ponta este erodat grav, dezinteresat de guvernarea ţării şi de respectarea legilor, chemat de acum înainte doar să tracteze PSD în campania electorală de anul viitor", a adăugat ea.