MENIU

Alina Gorghiu, prima reacție după dublarea alocațiilor pentru copii. Ironie la adresa lui Ponta

Alina Gorghiu a postat pe pagina sa de facebook un scurt mesaj în care a precizat că se bucură că alocațiile copiilor au fost dublate,  precizând ironic, că ”cred că și dl Ponta, care astăzi a răspuns solicitării de a veni la vot, se bucură să fie deputat din când în când, mai ales când se iau decizii cu asemenea impact!”. 

”O veste excelentă pentru familiile din România: am reușit să dublăm alocația pentru copii, la 84 de lei, și să creștem alocația copiilor cu dizabilități la 200 lei! E o dovadă că perseverența dă rezultate și în opoziție, chiar dacă de multe ori ne confruntăm cu o majoritate care fie ne respinge din start proiectele, fie și le asumă ca fiind propriile inițiative. Reușita de astăzi este cu atât mai frumoasă, cu cât vine în săptămâna în care PNL sărbătorește 140 de ani.
Parlamentarii nu au adoptat azi o măsură de stânga sau de dreapta, ci o măsură absolut necesară în România. Cred că și dl Ponta, care astăzi a răspuns solicitării de a veni la vot, se bucură să fie deputat din când în când, mai ales când se iau decizii cu asemenea impact!”, a scris Alin Gorghiu, pe pagina sa de facebook.