MENIU

Alina Gorghiu, mesaj înainte de vot: Nu renunța să contezi, nu renunța la votul tău!

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îndeamnă românii să meargă la urne pentru a-și exercita dreptul la vot. Aceasta precizează că pentru a împinge lucrurile înainte, pentru a proteja ceea ce e corect și bun obținut, pentru a nu întoarce România în trecut, dar și pentru a avea forța de a construi, trebuie să votăm.

Redăm, în continuare, mesajul de pe Facebook al Alinei Gorghiu:

”Exist, deci votez! O spun pentru că unii își pariază astăzi câștigul pe voturi cât mai puține, pe numărul cât mai mare al celor care aleg să nu voteze. Au aceeași mentalitate de a nega existența celor care nu-i susțin. Însă eu mă încăpățânez să sper că putem pune, în sfârșit, lucrurile în ordinea corectă în multe comunități. Mă încăpățânez să cred în șansa celor onești de a dovedi că încrederea pusă în ei nu este irosită. Mă încăpățânez să cred în bine și în puterea oamenilor de a hotărî binele. Și nu renunț să cred. Nu renunța nici tu! Nu renunța la votul tău, nu renunța să contezi. Pentru că ceea ce se poate măsura la alegeri este părerea celor care se exprimă.

Împreună cu alții, cu prietenii sau colegii tăi, vino la vot. Împreună contăm! Știu că de multe ori ai fost poate dezamăgit sau descumpănit, că nu toate s-au petrecut cum ai sperat. Poate că nici nouă nu ne-au reușit întotdeauna toate cele ce ni le-am propus sau ni le-am dorit, dar tot ceea ce am realizat a fost pentru a face pași înainte, și nu înapoi. Astăzi, pentru a împinge lucrurile înainte, pentru a proteja ceea ce e corect și bun obținut, pentru a nu întoarce România în trecut, dar și pentru a avea forța de a construi, te așteptăm la vot! Pentru că votul este ceea îți dă puterea de a clădi. Fără vot, alții vor avea puterea de a demola!”, a scris aceasta.