MENIU

Alina Gorghiu: "Bucuria de a-mi simți copilul mișcând nu se compară cu nimic"

Ea conduce unul dintre cele mai mari partide din România. El este economist de succes şi a fost, pentru câteva luni, ministru. Pe cei doi îi leagă şi o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit recent şi aşteaptă primului lor copil. Vorbim despre Alina Gorghiu şi Lucian Isar, invitaţii Alexandrei Păcuraru în emisiunea "Acasă la Oamenii Realității".

Alina Gorghiu a vorbit în premieră despre sarcină şi despre sentimentele pe care le are în această nouă postură, de viitoare mamă, în emisiunea Acasă la Oamenii Realității.

”Bucuria de a-l simti miscand si de a primi tropaiala asta de dimineata pana seara din interior cred ca nu se poate compara cu nimic. Am simtit asa o bocaneala extrem de palcuta - inseamna ca e activ - este deja golan. E un copil foarte sturlubatic deja", a mărturisit Alina Gorghiu, la Realitatea TV.

Şi a mai dezvăluit ceva Alina Gorghiu.

”Ma tin in forma mai noi cu paste, cu dulciuri, pentru ca mi-a spus doamna dorctor, e prietena mea buna, o cheama Adela Serban, o iubesc forte tare. Mi-a zis 'acasa in ultimul trimestru si te apuci si mananci paste, dulciuri, te apuci si iei in greutate'... serios, ca sa poata lua si bebe in greutate".

"Ce mi-as dori e sa aiba parte de o copilarie foarte fericita cum am avut noi... Exista un concept - serendipity -. Pleaca de o poveste care spune ca trei fii de imparat au plecat in lume si tot prezentau cum se intamplau descoperirile... erau accidente fericite", a declarat Lucian Isar.

Şefa liberalilor a precizat că îşi doreşte ca fiul său să nu crească singur.

"Nu vreau sa auda nimeni. Cinci mi-as dori. Nu cred ca o sa pot atatia, dar macar inca o suriora evident ca imi doresc sa aiba", a mai spus Alina Gorghiu. 

Familia este primul reper pentru Alina Gorghiu, după cum a mai declarat în direct la Realitatea TV.