MENIU

Alexandru Nazare, candidat PNL la primăria sectorului 1: "Un proiect foarte important e curăţenia"

Candidatul PNL la Primăria sectorului 1, Alexandru Nazare, a explicat, la Realitatea TV, care sunt cele mai importante proiecte pe care şi le propune pentru această campanie.

Nazare a povestit, la Realitatea TV, care a fost parcursul său în carieră până la acest punct, dar şi care sunt principalele proiecte pe care şi le propune, din postura de candidat al PNL la primăria sectorului 1.

"Cele mai multe proiecte de dezvoltare au avut ca ţintă Bucureşti şi sectorul 1, de exemplu magistrala 4 de metrou, făcută când eram în Ministerul Transporturilor, cea mai mare parcare limitrofă....Sunt şi alte proiecte care se leagă de Bucureşti şi, evident, de sectorul 1 care este cea mai bogată comunitate.

Eu am o experienţă atât în administraţia românească, cât şi în cea europeană, am lucrat ca europarlamentar...În cea româneasă, am mers de la cel mai mic nivel, consilier, la ministru secretar de stat şi apoi ministru. Prima meserie a fost de consilier ministru, am terminat Facultatea şi am fost angajat consilier al ministrului Integrării, Anca Boagiu la acel moment. Am absolvit şi Colegiul European de la Berlin, iar acum fac un MBA în administraţie publică, e exact ce avem nevoie în administraţia din România...trebuie să ne racordăm la administaţia publică modernă.

Filozofia pe care îmi voi aşeza principalele măsuri în administraţia locală la sectorul 1 are un principiu importat: să păstrăm tot ce e bun. Mi se pare îngrozitoare această meteahnă românească de a pierde proiecte din pricina unei schimbări bruşte de volan. 10 ani de zile aceste venituri ale sectorului 1 au crescut cu ajutorul politicilor liberale.

Îmi propun să termin programul de reabilitare termică, costurile vor scădea cu aproximativ 20% cu ajutorul unor robineţi. Nu se plăteşte gunoiul în sectorul 1. Suntem în pericol să nu se mai întâmple acest lucru de la 1 iunie.(...) Un proiect foarte important pentru sectorul 1 este curăţenia", a mai explicat Alexandru Nazare.

Mai multe articole despre:
PNL Primăria Sector 1 nazare candidat pnl sector 1