MENIU

Alexandru Căutiş: "Cred că nu şi-a dat domnul Calotă demisia. Mai degrabă a fost demis"

În urma dezvăluirilor făcute în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV, Samuel Calotă a demisionat din funcția de consilier al secretarului de stat pentru relația cu Parlamentul, din cadrul Ministerului de Interne.

"După această demisie trebuie să urmeze în cascadă nişte urmăriri penale ale domnului Calotă, ale domnului care este şef al Poliţiei din Teleorman", a comentat Alexandru Căutiş la Realitatea TV.

În opinia jurnalistului, mai departe "ar trebui ca procesul lui Dragnea să capete noi probe", adică  "probele din denunţul domnului Romică Părpălea".

"Ar trebui să urmeze o sentinţă în procesul lui Dragnea. Aseară am asistat la o bombă de presă. Efectele încep să apară. Trebuie să fie unele mult mai mari decât această demisie", a declarat el.

"Cred că nu şi-a dat domnul Calotă demisia pentru că e un tip cu obraz şi i-a păsat de imaginea Ministerului de Interne. Cred că mai degrabă a fost demis. Nu este un profesionist, ci mai degrabă este un om de afaceri, care a crescut dintr-o funcţie publică în alta, impins de la spate de domnul Dragnea", a adăugat Alexandru Căutiş.

Martorul-cheie și singurul denunțător în dosarul "Referendumul", Romică Părpălea, fost președinte al unei secții de votare din Alexandria, a dezvăluit, miercuri seară, în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", moderată de Rareș Bogdan, la ce presiuni a fost supus pentru a-și retrage denunțul împotriva lui Liviu Dragnea.