MENIU

Alegeri prezidențiale. George Simion își depune dosarul de candidatură la BEC. Mesajul transmis de liderul AUR românilor

Alegeri prezidențiale. George Simion își depune dosarul de candidatură la BEC. Mesajul transmis de liderul AUR românilor/ Captură video

Liderul AUR George Simion a ajuns, luni, la Biroul Electoral Central (BEC) din București, acolo unde și-a depus dosarul de candidat la alegerile prezidențiale din această toamnă. Liderul AUR susține că este primul care și-a depus dosarul. Simion a lansat și un atac la adresa contracandidaților și a declarat că va vedea cu ce candidat PSD va lupta, "cu Ciolacu, cel asumat, sau cu Geoană, cel vopsit în independent". 

George Simion si-a depus, luni, candidatura la BEC. In declaratia sustinuta cu acest prilej, liderul AUR a facut o scurta trecere in revista a disfunctionalitatile de la nivelul statului, vorbind, pe de o parte, depre politicienii care nu isi fac treaba si, pe de alta parte, despre oamenii care nu au parte de sprijinul autoritatilor.

George Simion a întrerupt evenimentul de prezentare a candidaţilor AUR la parlamentare și le-a cerut participanților mobilizarea generală. Ce plănuiește liderul AUR

"Nu se fac in Romania baraje, diguri, infrastructura critica. Nu avem protectie sociala. Cei care chiar au nevoie de sustinerea statului ca sa treca peste momente grele, nu o primesc. Asa ca imi voi depune astazi candidatura pentru ca Romania sa ramana o tara a pacii si pentru ca toti romanii sa beneficieze de bogatiile tarii", a declarat Simion. 

El le-a multumit colegilor sai de partid pentru ca sunt alaturi de sinistrati de 7 zile si dau "un exemplu de solidaritate romaneasca".

"Doar asa putem ridica Romania din noroi. Doar asa putem reconstrui o tara normala pentru copiii nostri. Doar asa ne putem aduce inapoi de peste hotare romanii goniti de guvernari succesive tradatoare", a mai spus liderul AUR in uralele si aclamatiile sustinatorilor sai. 

La iesirea din sediul BEC, Simion a declarat: "Imi depun astazi candidatura, primul care depune dosarul, speram sa fim peprimul loc si la parlamentare si prezidentiale. Speram ca romanii sa puna stampila pe AUR. Vrem ca Romania sa ramana o tara a pacii.

Imi doresc sa-i reprezint pe toti acesti oameni care nu sunt reprezentati in momentul acesta.

Vom vedea cu care candidat PSD ne vom lupta: cel asumat, Ciolacu, sau cel care este vopsit in independendet Mircea Geoana.

De 34 de ani, Romania e condusa de PSD si de anexele sale".