MENIU

Alegeri prezidențiale 2024. Ludovic Orban, atac dur la Mircea Geoană: Un candidat PSD de tip "iepure"

Alegeri prezidențiale 2024. Ludovic Orban, atac dur la Mircea Geoană: Un candidat PSD de tip

Președintele Forța Dreptei Ludovic Orban a venit cu un atac dur la adresa lui Mircea Geoană. Orban susține că Geoană nu este independent și este un candidat „PSD de tip iepure”. Mai mult, acesta este de părere că rolul lui Mircea Geoană în cursa pentru Cotroceni este de a atrage cât mai mult electorat de centru dreapta și că ar fi, de fapt, un candidat fabricat în laboratoarele sistemului. Despre alianța avută cu USR, Orban spune că a rămas cu un gust amar. 

"Sa nu va imaginati ca cei care au stat cu varful spre experior au stat cu mainile in san ca daca ne uitam si pe la alti candidati vom vedea ca si de data asta sustin cadidatul PSD in alt mod, in ce mod? Aducand iepuri in cursa.

Am incredere ca alegatorii care au votat cu noi in alegerile lcoale si europarlamentare vor vota cu oamenii autentici si nu cu Mircea Geoana, care este, de fapt, un candidat PSD-ist, fabricat in laboratoarele sistemului cu obiectivul clar determinat de a pacali cat mai multi oameni din bazinul electoral de centru-dreapta.

Geoana se da independent dar, de fapt, nu e deloc independent.

Am ramas cu un gust amar din aceasta colaborare (cu USR - n.r.). Ca sa fim cinstiti, eu la fiecare palma pe care am primit-o am intors si celalat obraz", a declarat Ludovic Orban.