MENIU

Alegeri 2024. Clotilde Armand a depus plângere la Parchetul General. Edilul rezist nu acceptă eșecul

Alegeri 2024. Clotilde Armand a depus plângere la Parchetul General. Edilul rezist nu acceptă eșecul

Lovitură devastatoare pentru primărița-rezist. S-a încheiat numărătoarea voturilor la Sectorul 1, anunță președintele Autorității Electorale Permanente Toni Greblă. Candidatul PNL-PSD la șefia sectorului 1 a câștigat cu peste 800 de voturi în fața lui Clotilde Armand. Potrivit unor surse, Parchetul General a înregistrat în urmă cu puțin timp prima plângere penală a primăriței rezist. Atât Clotilde, cât și Mihaiu susțin că au făcut plângeri penale. 

Parchetul General a înregistrat prima plângere penală a lui Clotilde Armand pe subiectul alegerilor din 9 iunie, susțin surse citate de Realitatea PLUS.

Potrivit surselor citate, vorbim despre o plângere trimisă de Clotilde Armand prin email miercuri, după ora 18.00. Acum procurorii vor verifica dacă se confirmă sau nu acuzațiile de fraudare a alegerilor din 9 iunie. 

Alegeri 2024. Fost șef al Serviciilor: Unii ambasadori și-au depășit mandatele. Regulile internaționale privind amestecul în problemele interne ale statelor, ÎNCĂLCAT

Din informațiile existente, în plângerea înregistrată la Parchet nu sunt indicate însa persoane, astfel ca procesul de stabilirea adevărului privind scurutinul din 9 iunie va fi de durată. 

Aceasta este prima plângere penală depusă de Clotilde Armand după alegerile locale de duminică.