MENIU

Adriean Videanu, STRATEGII ASCUNSE pentru alegerile din iarnă. Întâlnire de taină cu membrii Statului Paralel - SURSE

Adriean Videanu, strategii ascunse pentru alegerile din iarnă. Întâlnire de taină cu membrii Statului Paralel - SURSE/ Foto: Realitatea PLUS
Adriean Videanu, strategii ascunse pentru alegerile din iarnă. Întâlnire de taină cu membrii Statului Paralel - SURSE/ Foto: Realitatea PLUS

Imagini-bombă obținute în exclusivitate de Realitatea PLUS! Adriean Videanu a fost surprins la un restaurant de lux, pe malul Bosforului, în Istanbul, la masă cu membri ai Statului Paralel. Potrivit unor surse, la această întalnire s-au pus la cale strategii pentru alegerile din acest an. Reamintim că, recent, Adriean Videanu a fost achitat în dosarul Romgaz, în care era acuzat de delapidarea fondurilor companiei.   

Adriean Videanu, fostul primar general al Capitalei, a fost surprins la un restaurant de lux de pe malul Bosforului. Conform imaginilor, acesta se afla la masa cu membrii Statului Paralel. Surse citate de Realitatea PLUS susțin că în cadrul acelor discuții s-ar fi pus la punct strategii pentru alegerile din aceasta iarna. 

Se pare ca ar fi vorba despre membrii ai Statului Paralel, participantii la discutii punand la cale strategia pentru alegerile din aceasta iarna, sustin surse citate de Realitatea PLUS. 

Ce spune Adriean Videanu despre cina de pe malul Bosforului

"Am participat la o aniversare alături de prieteni vechi. Nu cunosc ca cineva din cei prezenți să facă parte din așa-numitul "stat paralel"", a transmis Adriean Videanu, într-un drept la replică acordat Realitatea PLUS. 

Mai multe articole despre:
videanu adrian videanu statul paralel alegeri 2024