MENIU

Acuzații: Coaliția mimează separarea. Miza atacurilor politice

Acuzații: Coaliția mimează separarea. Miza atacurilor politice/ Arhivă foto

Liderii Coaliției nu se leapădă nici înainte de alegeri! Negocierile pentru polul de dreapta au rămas în aer după ce toate partidele i-au impus o singură condiție liderului liberal: să se rupă de PSD. Sursele noastre ne-au confirmat că, de atunci, niciun lider de partid nu a mai fost chemat la discuții.

Au rămas oarecum în aer aceste discuții inițiate de PNL cu liderii de dreapta, asta după ce liderii partidelor de dreapta au transmis o singură condiție către liberali, și anume să se rupă de PSD.

Sursele Realitatea PLUS spun că până în momentul de față nu au existat alte invitații către liderii de dreapta să meargă la aceste discuții care au fost inițial anunțate. De altfel, știm că liderii de dreapta, de altfel, nu văd cu ochi buni această invitație venită din partea liberalilor. Aceștia consideră că este mai mult o invitație de formă prin care liberalii încearcă să se folosească de aceste discuții ca să dea impresia că se distanțează de PSD, în speranța că vor obține mai multe voturi. 

Același lucru se întâmplă și de cealaltă parte, în tabăra social-democraților. Am văzut atacuri pe Facebook către liderul liberal, atacuri "sincronizate" între membrii PSD, însă în continuare discuțiile din spatele ușilor decurg în mod obișnuit. 

Mai mulți lideri de dreapta anunță că în realitatea ar fi vorba doar despre o înțelegere între cele două partide să se atace în spațiul public, dar în realitate să rămână în continuare în Coaliție. 

Surse din PNL au confirmat, pentru Realitatea PLUS, că cel mai porbabil vor rămâne la guvernare până la finalul anului. Asta ar însemna ca și Coaliția să rămână în picioare până la finalul acestui an. Ba chiar există un plan între liderul PSD și cel al PNL să guverneze împreună și anul viitor. 

Mai multe articole despre:
polul de dreapta negocieri coalitie