MENIU

ACL: PONTA încalcă legea! A FURAT startul campaniei electorale! Au apărut deja AFIȘE cu chipul său!

ACL a trimis un comunicat de presă în care atrage atenția că Ponta a furat startul campaniei electorale, întrucât deja au apărut în toată țara afișe electorale cu chipul său, deși, oficial, campania  începe pe 3 octombrie și va dura 30 de zile. Mai mult, deputatul PDL,  Alexandru Nazare, a postat la rândul său pe pagina sa de facebook un afiș din campania pentru prezidențiale a lui Ponta.

 ”Victor Ponta nu a mai așteptat începerea oficială a campaniei electorale și a împânzit deja întreaga țară cu afișe și alte materiale electorale. Aceasta deși Legea 370/2004 privind alegerea președintelui României stabilește clar, prin art. 35 alin. 1, că debutul campaniei electorale are loc cu 30 de zile înainte de data alegerilor, mai exact vineri, 3 octombrie a.c. În stilul său caracteristic însă, Victor Ponta sfidează cetățenii și acționează în disprețul legii.

 În condițiile în care Victor Ponta nu are nici cel mai mic respect față de lege și de regulile democratice, cum ar putea oare să aibă încredere românii că i-ar putea reprezenta cu demnitate și corectitudine de la Cotroceni?”, se arată în comunicat.