MENIU

Victor Slav NU renunţă. Mesaj halucinant pe Facebook

Victor Slav

Victor Slav le-a oferit fanilor săi un indiciu concret în legătură cu planurile sale de viitor, cu ajutorul unui mesaj pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, înainte de a anunţa că a decis să divorţeze de Bianca Drăguşanu.

Victor Slav a anunţat marţi că este pregătit să ceară divorţul, după escapada Biancăi Drăguşanu la Paris, în timpul căreia s-a întâlnit cu fostul său iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

Înainte de a anunţa divorţul, Slav a încercat să le explice fanilor săi de pe Facebook ceea ce pregăteşte, cu un mesaj care arăta, clar, că prezentatorul TV nu renunţă la încercarea de a-şi construi o viaţă împlinită, cu sau fără actuala sa soţie, Bianca Drăguşanu.

"Să nu uiţi niciodată cine eşti, să nu laşi oamenii să te transforme în cine vrei tu să fii, nu uita că eşti un om minunat, că ai în tine puteri nebănuite de a schimba lumea în bine şi de a înfrumuseţa suflete! Trăieşte frumos, caută să însemni ceva în faţa oamenilor, retrage-te atunci când simţi că nu mai aparţii unui loc sau unui suflet şi ia-o de la început, ori de câte ori va trebui", a postat Victor Slav pe Facebook.