MENIU

Vești groaznice pentru Emily Burghelea după accidentul de mașină din Mauritius: ce au spus medicii. Pronostic sumbru

Vești groaznice pentru Emily Burghelea după accidentul de mașină din Mauritius: ce au spus medicii

Au apărut noi date șocante despre starea de sănătate a lui Emily Burghelea! Tânăra a primit vești îngrozitoare din partea medicilor: oasele feței i s-au mișcat, iar tija care i-a fost montată în cap pentru susținere pare să nu fie suficientă. Emily a povestit în lacrimi pe o rețea de socializare chinul prin care trece. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional. 

Pronosticul medicilor care se ocupă de creatoarea de conținut este unul sumbru, iar timpul de recuperare s-a mărit de la o lună la șase luni. Nu se știe încă dacă tânăra va mai avea nevoie de alte operații pe viitor, totul depinde de cum vor arăta rănile după scoaterea tijei.



Accidentul groaznic a avut loc în urmă cu câteva zile în Mauritius. Emily Burghelea se afla în vacanță, iar mașina în care era s-a izbit violent de un TIR. După ce și-a văzut moartea cu ochii, tânăra s-a urcat în avion și a venit acasă. Ea spune că a supraviețuit printr-un miracol. Tânăra s-a ales cu răni grave la nivelul feței și al capului ce au necesitat o intervenție chirurgicală de reconstrucție. 

Mai multe articole despre:
emily burghelea accident masina vacanta mauritius