MENIU

VESTE incredibilă despre Monica Gabor

<p>Monica Gabor</p>

Numai ea stie ce se intampla in mintea ei! In august, Moni a petrecut doua saptamani in Romania, alaturi de fiica sa, dupa o absenta de peste un an. Desi transmite semnale ca se topeste de dorul celei mici, se pare ca Monica e mama doar in acte.

Monica Gabor este data disparuta! De aproape doua luni si jumatate, fosta "Scorpie de la Izvorani" nu a mai vorbit cu nimeni din tara. Ultima vizita a Monicai in Romania a avut loc in luna august, atunci cand a petrecut doua saptamani de vis in compania fiicei sale, Irina, acum in varsta de sapte ani si jumatate, scrie Cancan.ro. 

Tot in acea perioada, Moni a participat la pomana de un an organizata in memoria mamei sale, decedata in vara anului trecut in urma unui accident stupid. La cateva zile dupa parastas, Moni a plecat in America, acolo unde locuieste de cativa ani buni, si nimeni nu mai stie nimic de ea. Ca e discreta privind viata ei de acolo se stie, la fel cum se stie ca aici are doar vreo doua-trei persoane cu care comunica, insa surprinzator este faptul ca a uitat-o de tot pe fiica ei, desi mereu a sustinut ca se topeste de dorul ei:
"Din august, de cand a plecat din tara, Monica nu a mai vorbit cu fiica ei sau cu Irinel Columbeanu. Daca, inainte, mai vorbea din cand in cand cu micuta Irina pe Internet, iata ca acum nici macar in felul asta nu au mai comunicat. Irina nu a mai vorbit cu mama ei de aproape doua luni si jumatate", a declarat, pentru CANCAN.ro, o sursa din preajma miliardarului Irinel Columbeanu.
Mai multe articole despre:
Monica Gabor Irinuca