MENIU

VEDETĂ TV, fiica unui faimos cântăreţ, MOARTE MISTERIOASĂ. Imagine CUTREMURĂTOARE: o premoniţie?

<p>Peaches Geldof - moarte misterioasă, la 25 de ani. Imaginea cutremurătoare postată pe Twitter cu c&acirc;teva luni &icirc;nainte</p>
<p>Peaches Geldof - moarte misterioasă, la 25 de ani. Imaginea cutremurătoare postată pe Twitter cu c&acirc;teva luni &icirc;nainte</p>

Tragedie în familia cântăreţului irlandez Bob Geldof. Fiica sa, Peaches, în vârstă de 25 de ani, a fost găsită moartă în locuinţa ei din Kent, în sudul Angliei.

Poliţia a anunţat că nu se cunoaşte, pentru moment, cauza morţii. Mamă a doi copii, Peaches Geldof era cunoscută în Marea Britanie ca realizator TV, model şi DJ.

Ultima sa postare, de duminică, pe contul de Twitter este o fotografie din copilărie în care apare împreună cu mama sa, Paula Yates. Aceasta, celebră şi ea pentru două emisiuni populare de televiziune, a murit în anul 2000, la 41 de ani, în urma unei supradoze de heroină.

Cu doar câteva luni înainte de moarte, Peaches Geldof a postat pe internet o imagine cutremurătoare, în care apare împreună cu fiul său, Astala, dar şi cu "un spirit". În imaginea postată pe Twitter apare o mână de copil care nu aparţine fiului său şi care pare că se sprijină pe umărul tinerei.

"Detaliu al fotografiei cu fantome făcută cu fiul meu, în baie. Nu, nu e mâna mea, pentru că o mână o foloseam pentru a-l ţine în braţe pe fiul meu, iar cealaltă pentru a face fotografia. În plus, e un unghi foarte ciudat în care stă mâna aceea. E înfricoşător....mi-e teamă", a postat Peaches pe Twitter.

Fiica lui Bob Geldof credea că locuinţa pe care o împărţea cu soţul său şi cu cei doi fii ai lor este una bântuită, pentru că familia care s-a mutat în casa recent construită, în anii 1920, era o familie care aştepta un copil. Acesta, susţinea Peaches, s-a născut mort, iar mama sa a înnebunit şi s-a înecat în baie.