MENIU

Văduva lui Șerban Georgescu reacționează după acuzațiile aduse de mama Mădălinei Manole

Eniko Georgescu

Deranjată de acuzaţiile lansate de mama Mădălinei Manole, Eniko Georgescu, văduva compozitorului Şerban Georgescu, fostul soţ al "fetei cu părul de foc" nu a întârziat cu o replică.

Tânăra nu a întârziat să apară cu o reacţie în legătură cu acuzaţiile aduse de mama "fetei cu părul de foc", scrie Libertatea.ro.

"Astăzi mi-a fost dat să retrăiesc lucruri care nu fac cinste unui om cu principii de viaţă şi cu un bun simţ pe care societatea de astăzi încă se zbate să le ţina aproape, ca legi ale firii omeneşti... Timp de 7 ani în care soarta a hotărât pentru mine un destin, am luptat cu mine şi cu tot ce înseamna "restul" să ţin Memoria curată şi nepătată, celui care mi-a fost soț, tată şi în primul rând o personitate a Muzicii Uşoare Românești... dar din păcate unii oamenii reușesc să defăimeze cu uşurinţă munca de o viaţă a unui om care a lăsat în urma lui multe lucruri frumoase. Nu îmi rămâne decât să îmi plec conştiinţa şi bunul simţ care încă îl mai am şi să merg mai departe cu fruntea sus de dragul celor care au fost şi din păcate probabil dacă ar mai fi trăit astăzi printre noi le-ar fi fost ruşine cu cei care le păteaza valoarea şi memoria! D-zeu să vă odihnească în pace Şerban Georgescu şi Mădălina Manole", a scris Eniko pe Facebook.