MENIU

Un manelist celebru „a zburat” cu bolidul pe A2. Cum a reacționat când a fost prins de oamenii legii

Manelistul Dani Mocanu a fost surprins de radar circulând cu viteza de 189 km/h pe autostrada A2, un sector de drum cu limită maximă admisă de 130 km/h, informează surse judiciare.

Dani Mocanu, prins cu aproape 200 de km/h pe autostradă

Potrivit Poliției, incidentul s-a produs la kilometrul 139 al autostrăzii, Calea 1, unde artistul conducea un BMW. Poliția a aplicat o sancțiune contravențională severă în valoare de 2475 de lei și i-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

„Astăzi, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat pe A2, la km 139, pe numitul M.D conducând autoturismul marca BMW, cu viteza de 189 km/h pe un sector de drum cu limită de viteză maximă admisă de 130 km/h și neavând documentele asupra sa”, a transmis Poliția într-un comunicat oficial.

Dani Mocanu, cunoscut pentru activitatea sa în muzica de petrecere, a devenit subiect de discuție în mediul online după incidentul de pe autostradă. Artistul nu avea asupra sa documentele necesare la momentul controlului.

Conform sursei judiciare, conducătorul auto identificat în acest caz este cântărețul de manele Dani Mocanu. Acesta are deja numeroase probleme cu legea și mai multe dosare penale.

              Dani Mocanu a rămas fără permis de conducere / Sursa foto - Facebook