MENIU

Un fost star TV vrea să plece la muncă în Italia. Este foarte dezamăgită

Un fost star TV vrea să plece la muncă în Italia. Este foarte dezamăgită

Acum profesoară de fitness, Roxana Vancea, fostă asistentă la Antena 1, visează să îşi construiască o carieră în domeniu tocmai în Italia.

Se vede treaba că asistentele TV nu ies la pensie din meseria asta şi cum piaţa se împrospătează permanent cu noi domnişoare avide de publicitate, locurile sunt limitate, iar viaţa lor pe micul ecran, relativ scurtă.

Roxana Vancea, de pildă, s-a reprofilat şi a lăsat televiziunea pentru sala de fitness. Absolventă de ANEFS (Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport), fosta asistentă matinală s-a întors la meseria ei de bază de mai bine de doi ani şi se simte în sala de sport ca peştele în apă, scrie Libertatea.

Acum, că este antrenoare cu patalama la mână, Vancea visează să ajungă mare şi tare în Italia. “Am primit mai multe oferte din Italia pentru a antrena acolo. Dar încă sunt sub contract cu sala la care lucrez acum”, a declarat Roxana pentru Libertatea. Cum va expira acest contract, bruneta va alege una din cele mai rentabile oferte primite, care, culmea, financiar nu sunt cu mult mai mult peste ce salariu are în România. Cu toate astea, ea vrea să “zboare” din ţară: “Mai schimb peisajul”, a fost argumentul fostei asistente TV.

Mai multe articole despre:
Italia asistentă tv Roxana Vanea