MENIU

Un cunoscut CHEF a fost condamnat pe viață. Ce crimă odioasă a comis?.

Un renumit chef pe Youtube și membru al unei familii celebre de actori spanioli a fost condamnat la închisoare pe viață în Thailanda, după ce a fost găsit vinovat de crimă cu premeditare. Cazul înfiorător care a captivat atenția publicului spaniol.

Tânărul de 30 de ani a fost condamnat pentru uciderea lui Edwin Arrieta Arteaga, un chirurg plastician columbian în vârstă de 44 de ani, în august 2023, când ambii se aflau în vacanţă pe insula thailandeză Koh Pha-ngan, potrivit The Guradian, citat de news.ro.

Cazul a stârnit un interes enorm în Spania, deoarece tatăl acuzatului, Rodolfo Sancho, este un actor cunoscut, iar zeci de reporteri spanioli au fost prezenţi la proces.

La procesul său de pe insula Samui, Sancho a susţinut că s-a bătut cu Arrieta, după ce acesta ar fi încercat să îl agreseze sexual. El a declarat că Arrieta a căzut în timp ce se încăierau şi s-a lovit cu capul de o cadă din baie.

Sancho a recunoscut că a dezmembrat cadavrul victimei şi a împrăştiat părţile pe uscat şi pe mare.

Tribunalul provincial din Koh Samui a emis o sentinţă iniţială de condamnare la moarte pentru Sancho, dar a comutat hotărârea la închisoare pe viaţă datorită cooperării acuzatului în timpul procesului, potrivit poliţiei.

Avocatul familiei victimei a declarat că aceasta este mulţumită de rezultat.

Deşi Thailanda încă aplică pedeapsa cu moartea pentru anumite infracţiuni, inclusiv crima cu premeditare, aceasta efectuează rar execuţii - ultima fiind în 2018.

Familia lui Arrieta a declarat înainte de verdict că este în favoarea unei sentinţe de închisoare pe viaţă.

 

Mai multe articole despre:
chef condamnat pe viata youtube thailanda crima