MENIU

TUDOR CHIRILĂ. Reacţie INCREDIBILĂ faţă de FUEGO

TUDOR CHIRILĂ. Reacţie INCREDIBILĂ faţă de FUEGO

TUDOR CHIRILĂ. Solistul trupei VAMA a reacţionat la scandalul creat pe tema mamei lui FUEGO. TUDOR CHIRILĂ a postat pe blog un mesaj plin de emoţie.

TUDOR CHIRILĂ. "Folosesc acest spațiu pentru a prezenta  public scuzele mele domnului Paul Surugiu cunoscut și sub pseudonimul Fuego. Fac acest lucru pentru că am derapat de la un comportament pe care la rândul meu am încercat să-l impun de-a lungul timpului. Nu am considerat niciodată ortodoxă maniera de a specula excesiv comic pe seama diverselor personalități publice. Pamfletul agresiv nu a fost vreodată instrumentul meu preferat. Cu atât mai mult, deci, regret ieșirea mea din concertul de vineri", scrie TUDOR CHIRILĂ pe blog

TUDOR CHIRILĂ. "La capitolul sensibil mama aș vrea să mentionez că nu am avut niciun moment intenția de  a o ataca pe mama domnului Surugiu, o persoană despre care nu știu nimic, al cărei prenume nici măcar nu îl cunosc. Referirea mea a fost mai degrabă la mama arhetipală care s-a născut prin frecventa mențiune în cântecele domnului Surugiu, devenind un soi de mamă ideală la care ascultătorii sunt invitați să se raporteze. Desigur această explicație nu justifică și nici nu scuză momentul de vineri seara ci doar încearcă să nuanțeze semnificația atribuită gestului", adăugat TUDOR CHIRILĂ.

Mai multe articole despre:
Tudor Chirilă Fuego Paul Surugiu mama lui Fuego