MENIU

TOPUL celor mai bine plătite MANECHINE: Gisele Bundchen CONDUCE

Gisele Bundchen, într-un pictorial fierbinte
Gisele Bundchen, într-un pictorial fierbinte
Gisele Bundchen, sexy în costum de baie

Gisele Bundchen este cel mai bine plătit manechin şi în acest an. Frumoasa originară din Brazilia s-a clasat pe prima poziţie într-un top realizat de publicaţia Forbes, pe baza contractelor semnate până acum în 2014. Ea a fost urmată de Adriana Lima.

Brazilianca Gisele Bundchen a câştigat 47 de milioane de dolari în urma aparaţiilor pe podium şi a contractelor de publicitate, scrie Forbes. Gisele Bundchen a dominat listele celor mai bine plătite manechine încă de când s-a lansat în lumea modei, în 2002.

Pe locul doi al topului Forbes, la mare distanţă, s-au clasat Adriana Lima şi Deutzen Kroes, un manechin din Olanda. Spre deosebire de Gisele Bundchen, cele două au câştigat câte opt milioane de dolari.

A treia poziţie a fost adjudecată de patru fotomodele, printre acestea aflându-se şi Miranda Kerr. Frumoasa australiancă a avut un venit total de şapte milioane de dolari din luna ianuarie şi până în prezent, scrie Forbes. Fosta soţie a actorului Orlando Bloom a pus punct colaborării cu celebra casă de modă Victoria's Secret şi a devenit noul chip al producătorului de bijuterii Swarovski. Venituri similare au încasat Kate Moss, Kate Upton şi Liu Wen, mai scrie Forbes.