MENIU

Tom Hanks a găsit cardul de identitate pierdut de o studentă. Ce a făcut mai departe celebrul actor

<p>Tom Hanks laudă un documentar despre Rom&acirc;nia comunistă: Puterea unui film de a schimbă lumea</p>

Actorul american Tom Hanks a găsit recent cardul de identitate al unei studente de la Universitatea Fordham. Artistul în vârstă de 59 de ani a publicat pe Twitter un mesaj pentru a o găsi pe tânăra respectivă.

Lauren Whitmore, studentă în ultimul an la Universitatea Fordham făcea jogging în Parcul Central din Manhattan când şi-a pierdut cardul de identitate emis de facultate.

Din întâmplare, documentul a fost găsit mai târziu chiar de celebrul actor american Tom Hanks. Acesta a decis să dea o mână de ajutor, aşa că publicat pe Twitter o fotografie cu respectivul card, însoţit de un mesaj.

"Lauren! Am găsit cardul tău de studentă în parc. Dacă încă mai ai nevoie de el, cineva din echipa mea ţi-l va aduce. Hanx", a scris vedeta pe reţeaua de socializare.

Studenta, care nu are cont de Twitter, a povestit ulterior că a aflat totul de la un profesor, care i-a trimis linkul prin email: "Eşti faimoasă".

Lauren a mărturisit că a fost surprinsă plăcut de gestul actorului şi că s-ar bucura ca Tom Hanks să fie de acord să se întâlnească pentru a-i înmâna cardul personal.