MENIU

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret. Motivul pentru care au făcut această alegere

Surpriză în showbiz-ul românesc. Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret în urmă cu trei săptămâni. Vedeta a dezvăluit faptul că la eveniment au participat doar apropiații și familia. Vestea dată de artistă a venit ca un fulger pentru fanii acesteia.

S-au căsătorit pe ascuns. Theo Rose, anunțul momentului

Motivul pentru care Theo Rose și Anghel Damian ar fi ales să facă nunta în secret ar fi fost faptul că artista ar avea o perioadă foarte aglomerată cu evenimentele. Așadar, nu ar mai fi avut energia necesară pentru propria nuntă. La finalul evenimentului, membrii familiei au făcut doar un grătar.

Artista a mărturisit în mai multe podcast-uri că și-ar dori să se mărite înconjurată de familie și prieteni, lucru pe care l-a făcut în urmă cu trei săptămâni.

Vedeta trăiește o poveste de dragoste cu Anghel Damian de mai bine de doi ani, iar anul trecut a devenit și mămică de băiețel. 

    Imagini de la nunta lui Theo Rose și a lui Anghel Damian / Sursa foto - Instagram

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie în urmă cu aproape o lună, însă nimeni nu și-ar fi imaginat că cei doi sunt deja căsătoriți.

După cum bine știm, înainte să o întâlnească pe Theo Rose, regizorul Anghel Damian a avut o relație timp de 9 ani cu Lia Bugnar. Povestea dintre actrița Lia Bugnar și regizor s-a terminat brusc și fără un motiv concret. Lia era mai mare cu 23 de ani decât Anghel Damian, dar a recunoscut că asta nu a fost niciodată o problemă între ei.

Theo Rose și Anghel Damian s-au despărțit de foștii parteneri de viață în urmă cu doi ani, apoi au format în secret un cuplu. Însă, după ce au fost fotografiați pe stradă sărutându-se, au fost nevoiți să își asume povestea de iubire. La acel moment, Lia Bugnar a refuzat să ofere mai multe detalii, însă atunci a scris în mediul online că trece printr-o perioadă foarte grea.