MENIU

Tânăr influencer, diagnosticat cu cancer la doar 38 de ani. Ce simptome a ignorat alergătorul

Un exemplu șocant de cum boala nu iartă pe nimeni vine din viața lui Govind Sandhu, un influencer în vârstă de 38 de ani și șeful parteneriatelor muzicale globale pentru TikTok Australia. Deși ducea un stil de viață activ și sănătos, el a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin în stadiul IV.

Simptomele subtile care nu i-au dat nimic de gândit

Govind Sandhu, cunoscut pentru activitatea sa fizică intensă, a observat primele semne ale bolii după ce a participat la un semimaraton în Sydney, în septembrie 2023. După cursă, a remarcat că genunchiul i se umflase, simptom pe care inițial l-a atribuit unei accidentări minore pe potecile din Hobart. Cu toate acestea, starea lui s-a deteriorat rapid în următoarele săptămâni.

Sandhu povestește că timp de șase săptămâni nu s-a simțit bine, având dureri de corp și transpirații abundente, simptome care păreau inițial să indice o gripă sau Covid. Situația s-a înrăutățit, iar după patru săptămâni de la semimaraton a decis să consulte medicii.

Investigațiile medicale prin care a trecut influencerul

După o serie de analize, scanări și biopsii, medicii au descoperit că Sandhu suferea de limfom non-Hodgkin în stadiul IV, iar complicațiile includeau anomalii localizate deasupra pancreasului și pe inimă. Din cauza severității bolii, tratamentul presupune chimioterapie agresivă.

Sandhu a împărtășit detalii despre starea sa de sănătate pe Instagram, menționând că este tratat cu steroizi și antibiotice pentru a combate simptomele și complicațiile. El a recunoscut că, deși diagnosticarea a fost un șoc, este hotărât să lupte și să împărtășească experiența sa cu comunitatea.

Un mesaj pentru fani

„Se poate spune că sunt pe cale să mă lansez în cea mai mare provocare din viața mea de până acum și voi face tot posibilul pentru a vă ține pe toți la curent cu progresele mele - cele mai bune și cele mai rele”, a declarat Sandhu. El a subliniat importanța controalelor medicale regulate și a analizelor de sânge, îndemnându-i pe toți să nu ignore simptomele și să caute ajutor medical atunci când se simt rău.

Povestea lui Govind Sandhu este un avertisment puternic despre cum chiar și cei mai sănătoși și activi oameni pot fi surprinși de boli grave. Este esențial să fim atenți la corpul nostru și să consultăm medicii la primele semne de probleme, pentru a putea interveni la timp.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Govind Sandhu (@govindsandhu)