MENIU

SURVIVOR. Îndrăznește, privește cerul! PERICOLUL defulării pe rețelele de socializare. Cazul Elena Chiriac - dovada victoriei și controversa feminității

Elena Chiriac nu se află la prima experiență în care e judecată pentru faptul că e mai tânără decât ceilalți, că îndrăznește să gândească singură și că are curajul să fie diferită, scrie, într-un editorial, Romeo Chiriac. A mai trecut prin momente de caznă similare când a participat la show-ul "Ferma vedetelor". Și atunci, Elena a fost privită de sus de ceilalți concurești, dar și de public, și i s-au pus la îndoială calitățile de lider. 

"Ceea ce urăște mai mult turma este un OM care gândește diferit. Turma nu urăște atât de mult opinia lui în sine, ci ÎNDRĂZNEALA acelui individ de a avea curajul să gândească singur, să fie diferit, exact ceea ce turma nu știe să facă", spunea Arthur Schopenhauer (sper să nu greșesc!). Ori dacă acel OM e și mai tânăr decât ceilalți membri ai tribului, atunci este cu atât mai înfierat de turmă", scrie Romeo Chiriac, într-un editorial de excepție apărut pe site-ul sportm.ro

Elena Chiriac nu se află la prima experiență în care e judecată pentru faptul că e mai tânără decât ceilalți, că ÎNDRĂZNEȘTE să gândească singură și că are curajul să fie diferită. Se știe că în precedenta ei experiență de reality-show, Ferma Vedetelor de la Pro TV, a ajuns în finală, întrecându-l în probele fizice până și pe „marele campion” de arte marțiale Andrei Stoica.

Iar toți ceilalți care au aruncat la Fermă cu pietre în ea, au sfârși prin a-i cere scuze public Elenei, vezi cazurile actorașului Piștereanu sau bucătărașului Toader.

Acum, la reality-show-ul din Republica Dominicană, o producție de excepție a Pro TV-ului (Survivor fiind lider de audiență de la lansare până în prezent), se repetă filmul la Elena. Din nou este judecată că ÎNDRĂZNEȘTE să gîndească singură, că are curajul să fie diferită sau se încearcă să fie pusă la zid că este prea tânără.

Citește continuarea pe sportm.ro

Mai multe articole despre:
elena chiriac survivor