MENIU

Suferința ascunsă a soției lui Nicolae Botgros. Regretata artistă i-a fost soție 50 de ani, dar...  

Nicolae și Lidia Botgros

Solista de muzică populară Lidia Bejenaru a murit luni, la vârsta de 68 de ani. Artista din Republica Moldova și dirijorul Nicolae Botgros ar fi împlinit, anul acesta, în octombrie, 50 de ani de căsnicie, o legătură strânsă care a supraviețuit unor încercări grele în ultimii ani. 

"Nu a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. NU s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că, nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață", mărturisea Nicolae Botgros, anul trecut, după ce în lumea muzicii populare de la noi și de peste Prut s-a tot vorbit despre un eventual divorț provocat de infidelitatea maestrului.

Zvonurile despre divorț au fost alimentate de faptul că Botgros a devenit tatăl unei fetițe, în aprilie 2018, cu Anișoara Dabija, o solistă de muzică populară cu 27 de ani mai tânără, căsătorită și ea la vremea respectivă și mamă a doi băieți. Amantlâcul a fost dat în vileag chiar de soțul solistei, care a dezvăluit că toată povestea a afectat-o mult pe Lidia Bejenaru.

Bicolae Botgros și-a recunoscut fiica, dar s-a întors la soție, în ciuda faptului că Nișoara Dabija a divorțat și era pregătită de o relație oficială cu maestrul.

Artista Lidia Bejenaru, soția lui Nicolae Botgros, a decedat luni dimineață, 26 iulie, la 68 de ani.