MENIU

Ștefan Iordache a murit fără să-și îndeplinească ultima dorință

<p>ȘTEFAN IORDACHE</p>

Indragitul actor Stefan Iordache a plecat dintre noi in urma cu sase ani, dupa o lunga suferinta. Fara sa ia in calcul ca boala il va rapune, artistul a ajuns in Ceruri fara sa-fi indeplinit ultima dorinta. Sanda Ladosi ne-a povestit totul.

Stefan Iordache a fost un mare artist, iar sfarsitul sau a semanat multa suferinta, printre colegii de breasla. Actor desavarsit, dar si cantaret de renume, acesta a facut un duet de zile mari cu Sanda Ladosi, ce se bucura de un succes rasunator chiar si in ziua de azi.

In 1994, cei doi au participat la Festivalul Mamaia cu piesa "Si intre noi mai e un pas", reusind sa se claseze pe locul secund.

Si-au dat seama ca fac echipa buna asa ca, un an mai tarziu, au participat din nou la celebrul festival, de aceasta data cu piesa "Eu vreau sa-ti spun ca te ador", melodie care se afla si acum pe buzele tuturor, fiind unul dintre cele mai indragite slagare ale anilor '90. Din nefericire, in 2008, Stefan iordache a plecat in lumea celor drepti inainte de a-si implini ultima dorinta, dorinta ce avea directa legatura cu Sanda Ladosi:

"Regret din suflet ca Stefan Iordache a plecat dintre noi atat de repede. A fost un artist desavarsit si un om minunat. La cateva saptamani dupa moartea sa am aflat ca ultima lui dorinta a fost sa mai cante inca o data cu mine. Doar ca, din cauza bolii, nu a mai apucat. Compozitorul nostru, Dan Ignov, mi-a spus lucrul asta. Din nefericire si el a plecat dintre noi, in urma cu doi ani", a declarat Sanda Ladosi, pentru CANCAN.ro, cu emotie si nostalgie in glas.

Mai multe articole despre:
secret confesiune Ştefan Iordache Sanda Ladoşi