MENIU

Simona Halep a dat lovitura. Escapadă romantică la Veneția alături de „Regele Mezelurilor”

Simona Halep pare să fie pe cale de a-și asuma o relație romantică discretă cu un milionar român, în contextul unei escapade recente în Veneția. Jucătoarea de tenis, în prezent în proces de recuperare după o lungă absență din circuitul WTA din cauza unei suspendări legate de dopaj, pare să fi găsit timp pentru o aventură personală. Halep a postat pe Instagram mai multe fotografii și un videoclip din Orașul Îndrăgostiților, sugerând că nu este singură în această călătorie.

Relația secretă a Simonei Halep

În ultimele săptămâni, zvonurile din spațiul public au sugerat că Simona Halep ar avea o relație cu Dorin Mateiu, un milionar cu 25 de ani mai mare decât ea și cunoscut în cercurile de afaceri drept „regele mezelurilor”, conform romaniatv.net. Mateiu, cu o avere estimată la peste 70 de milioane de euro, a fost asociat cu sportiva după ce aceasta a primit un buchet imens de trandafiri, despre care se presupune că ar fi fost trimis de el.

Cei doi au fost fotografiați împreună la un restaurant din București, iar aparițiile lor comune în orașe precum Dubai și Miami au alimentat speculațiile. Cu toate acestea, Dorin Mateiu a clarificat situația, declarând pentru ProSport că între el și Halep nu există o relație romantică. „Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva. Eu am invitat-o. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri.

Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a explicat Mateiu.

Astfel, deși imaginile și zvonurile continuă să atragă atenția, actuala relație dintre Simona Halep și Dorin Mateiu rămâne sub semnul întrebării, iar speculațiile sunt departe de a fi confirmate.