MENIU

Serena Williams refuzată la restaurantul cu stele Michelin din Paris. Sportiva a răbufnit

Serena Williams a stârnit o polemică pe rețelele sociale după ce a fost refuzată la intrarea într-un restaurant cu stele Michelin din Paris. Incidentul a avut loc la L\"Oiseau Blanc, restaurantul situat pe acoperișul hotelului The Peninsula, unde sportiva, însoțită de familie, nu a fost acceptată.

Serena Williams a reacționat în mediul online

Campioana olimpică s-a arătat profund dezamăgită de această experiență, exprimându-și frustrările pe platforma X (cunoscută anterior ca Twitter). Serena Williams a scris: „Da, @peninsulaparis. Mi s-a refuzat accesul pe terasă cu copiii mei, pentru a mânca într-un restaurant gol, cu locuri frumoase. Întotdeauna o premieră.”

Reprezentanții restaurantului au răspuns rapid la postarea sa, explicând că toate mesele erau rezervate din timp și că locurile neocupate erau parte a restaurantului gourmet, L\"Oiseau Blanc, care nu era disponibil în acea seară.

„Stimată doamnă Williams. Vă rugăm să acceptați scuzele noastre cele mai profunde pentru dezamăgirea pe care ați avut-o în seara asta. Din păcate, locația noastră de pe acoperiș era într-adevăr plină, iar singurele mese neocupate pe care le-ați văzut aparțineau restaurantului nostru gourmet, „L’Oiseau Blanc”, care era rezervat în totalitate.”, au transmis reprezentanții hotelului.

În plus, Maxime Mannevy, un angajat al restaurantului, a declarat pentru Variety că Serena Williams a venit însoțită de o femeie și un cărucior. Potrivit acestuia, Serena Williams era „de nerecunoscut” și nu a fost identificată de personalul de la fața locului. „Când a sosit, erau doar două mese disponibile care fuseseră rezervate de clienții hotelului. Colegul meu nu a recunoscut-o și i-a spus să aștepte în bar până când se va elibera o masă. Nu a fost absolut nimic personal,” a explicat Mannevy, adăugând că el nu lucra în acel moment la restaurant.

Incidentul a generat discuții și reacții variate în mediul online.