MENIU

Serban Huidu, reactie dupa moartea Marioarei Zavoranu: Demisia, urgent!

<p>Șerban Huidu</p>

Serban Huidu nu trece cu vederea moartea Marioarei Zavoranu. Fostul carcotas este revoltat de sistemul medical din Romania, cat si asa numitul maraton media.

"Am sa vorbesc insa de sistemul medical care a permis abominabile lucruri! Cum e posibil ca in spitalul Fundeni sa se desfasoare adevarate maratoane media de la capul unei muribunde? In spitalul unde am fost internat in coma, in Austria, nimeni nu a-avea voie sa intre fara masuri draconice si fara sa fie membru al familiei!

Marioara a fost prezenta la ore de maxima audienta pe televiziunile ahtiate de senzational care abia asteptau sa isi dea duhul la minutul de maxima audienta! Imi e scarba de ce a a ajuns societatea romaneasca azi! Pe rugul audientei sunt arse cele mai elementare masuri de bun sint!

Demisia urgent a celor ce au facut posibila transmisia de pe patul de moarte a unui om! Nu avem norme, nu mai avem medici, nu mai avem nici macar bun simt! Sa va fie rusine! Sunt curios daca guvernul va cere demisia directiunii spitalului Fundeni care a facut posibila oroarea.

Rusine sa va fie oameni fara inima ce sunteti!", a scris Serban Huidu pe blogul sau.

Unchiul Oanei Zavoranu dezvaluie ce se intampla cu averea Marioarei Zavoranu

Trupul neînsufleţit al Mărioarei Zăvoranu a fost ridicat de la spital de către familie şi depus la capela cimitirului Eternitatea. Este vorba despre cimitirul patronat până de curând de Mărioara Zăvoranu. Tot acolo, mama Oanei Zăvoranu va fi înmormântată mâine.

 Zeci de prieteni, apropiaţi şi chiar persoane care o ştiau pe Mărioara Zăvoranu doar de la televizor au venit să îi aducă un ultim omagiu şi să îi aprindă o lumânare. Mulţi au fost indignaţi de atitudinea Oanei, fiica Mărioarei Zăvoranu.

Cu lacrimi în ochi, un apropiat al familiei şi-a amintit de cuplul Mărioara şi Nicu Zăvoranu.

Vizibil îndurerat, fratele Mărioarei Zăvoranu nu a lipsit de lângă sicriul surorii sale.
"Nu era mai bine ca Oana să se fi împăcat cu mama ei înainte ca…? Ele ştiu mai bine. Vă aşteptaţi acum la o luptă aprigă pentru avere? Averea i-a rămas ei oricum.", a spus unchiul Oanei Zavoranu.

În ultimii ani, Oana Zăvoranu s-a cercetat de nenumărate ori cu mama sa, cu care îşi disputa averea impresionantă a familiei.

Marioara Zăvoranu instrase în comă, joi seara, fiind ţinută în viaţă doar de aparate. În ultimele trei luni, cât a stat în spital, Mărioara nu s-a putut odihni sau mânca. Se vedea pe faţa ei că trece prin momente grele, a slăbit, era trasă la faţă și abia mai vorbea. De altfel, femeia și-a mutat, practic, biroul de unde se ocupa de afaceri în salonul de spital.

Declaraţia incredibilă a Oanei făcută înainte ca mama ei să moară

După mai multe ore de comă,  timp în care la căpătâiul ei s-au aflat menajerere şi omul de încredere, Marioara a încetat din viaţă în jurul orei 9:30.

Medicii au încercat două ore să o resusciteze, dar în zadar! Nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Rudele au fost anunţate de asistentele medicale de decesul acesteia.

Oana Zăvoranu, mesaj dur către mama ei

Oana Zăvoranu a reacţionat într-un mod surprinzător după ce spynews.ro a anunţat-o, aseară, că Marioara, mama ei, a intrat în comă.

"Nu cred în nicio comă, în nicio bazaconie! Acest spital este blestemat pentru mine, pentru că tatăl meu a ieşit cu picioarele înainte, operat de această somitate. De trei zile trebuie să pară incoerentă, în comă, ca să mai prostim populaţia. Am arătat deja şi mă plictiseşte subiectul comei, subiectul vomei. Eu nu am dat interviuri când am fost în comă. Astea sunt nişte minciuni şi dacă mai există prosti care să mai creadă, le urez că fie proşti în continuare. Eu sunt orfană. Asta nu e mama mea! Pentru că o mamă nu se poartă aşa. Nu a fost nici mama gemenelor moarte în cutremurul din '77.

Cine este această individă, vreo somitată, vreo artistă, vreo pictoriţă? Că au murit oameni care au contat pentru această şară. Această individă are 3 calităţi: este hoaţa propriilor rude, este un om fără Dumnezeu şi este şi exterm de şireată, mincinoasă şi parşivă! Sunaţi-mă când a crăpat!", a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu îşi desfiinţează mama: "Nu este imobilizată"

 
 
Mai multe articole despre:
moarte medici Şerban Huidu marioara Zavoranu