MENIU

Scandal cu pumni și picioare acasă la Alex Pițurcă. Fostul iubit al Cristinei Ich a ajuns la Poliție

Scandal uriaș în jurul lui Alex Pițurcă. Fiul lui Victor Pițurcă a fost audiat, după ce a asistat la o scenă violentă chiar în locuința sa. Din primele informații, un prieten de-al său ar fi bătut cu sălbăticie o fată chiar în casa lui. Martor la eveniment, fostul iubit al Cristinei Ich a ajuns să dea explicații alături de prietenul său violent. Urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Totul a avut loc în apartamentul de lux a lui Alexandru Pițurcă. Acesta era acasă alături de un prieten, un cunoscut jucător de pocker, moment în care o tânără ar fi venit acolo să facă scandal. Marian Mitran ar fi fost scos din sărite și ar fi devenit violent rapid, lovind-o în repetate rânduri.

Marian Mitran este câștigătorul unei faimoase competiții de poker, fiind considerat unul dintre ei mai buni jucători, care a câștigat sume considerabile. Tânăra pe care acesta ar fi lovit-o a mers și a scos certificat medico-legal, apoi a făcut plângere la poliție. Acum, jucătorul de poker este acuzat de agresiune.

Chiar dacă tatăl copilului Cristinei Ich nu a avut nicio implicare, a fost și el audiat de polițiști deoarece a fost martor la incident.

Cristina Ich i-a spart casa cele mai bune prietene: i-a furat soțul milionar. Cu cine s-a combinat nevasta înșelată?

În urma celor întâmplate, Alex Pițurcă a declarat că nu a fost vorba de nicio bătaie cu pumnii și picioarele. Nu a negat însă că a dat cu subsemnatul la poliție. 

Acum, magistrații au emis un mandat de reținere pentru 24 de ore pe numele lui Mitran. Urmează ca Parchetul să decidă dacă agresorul tinerei va fi arestat preventiv sau nu. 

Cine este Cornel Petruț, zis Magiunică, dezvoltatorul imobiliar interlop călcat de mascați: prejudiciu de 20 de milioane de lei

Mai multe articole despre:
alex piturca cristina ich marian mitran