MENIU

S-a decis unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Ultima dorință a fostului milionar

Irinel Columbeanu, care trăiește de câțiva ani într-un azil, a ajuns acolo după ce și-a pierdut întreaga avere. Fostul afacerist este îngrijit corespunzător și beneficiază de o viață liniștită, prioritățile personalului fiind sănătatea lui. Deși pensia lui nu acoperă costurile azilului, patronul acestuia, Ion Cassian, i-a permis să rămână, indiferent de situația financiară.

Unde își va petrece somnul de veci Irinel Columbeanu

Viața lui Irinel a avut o turnură dramatică, el depinzând acum de ajutoare din partea fiicei sale, Irinuca, și a unor prieteni mai vechi. În recentă discuție cu patronul azilului, Irinel a exprimat dorința de a fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar, alături de tatăl său.

Ion Cassian a confirmat că a discutat cu Irinel despre acest subiect și că a primit instrucțiuni clare în legătură cu înmormântarea. El s-a angajat să respecte dorințele fostului milionar, având deja o experiență în organizarea înmormântărilor pentru alți pacienți. "Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință", a declarat Cassian, subliniind angajamentul său de a se ocupa de toate detaliile necesare.

„Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.-la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei. Dar, nu voi fi singurul care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui. Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum. Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a mai spus patronul azilului pentru click.ro.