MENIU

Romina Power, GAFĂ MONUMENTALĂ la PRIMUL CONCERT de la București

Romina Power, GAFĂ MONUMENTALĂ la PRIMUL CONCERT de la București

Concertul susținut aseară de Al Bano și Romina Power la Sala Palatului din Capitală poate fi considerat evenimentul muzical al anului. După 15 de ani de când și-au spus ”Adio!” în viață și aproape 20 de când au cântat ultima oară împreună pe aceeași scenă, cei doi artiști s-au reunit de dragul banilor.

Aproape neschimbat, Al Bano și-a ținut fosta soție de mână și pe scena Sălii Palatului de la București, pentru prima dată. Cei doi au reușit să umple ochi fosta sală a congreselor de partid, oferind publicului exact ceea ce aceștia au așteptat de la ei: piese celebre, atingeri tandre și priviri complice.

Mai mult, artistul a dorit să facă un gest special pentru românii veniți să-i asculte: câteva flotări, ca să demonstreze că și-a păstrat nu doar voce inconfundabilă, ci și tonusul fizic de odinioară.

De cealaltă parte, Romina, pe care nu a părăsit-o aerul suav din urmă cu două decenii, anii au cam copleșit-o și pare că a ajuns din urmă vârsta soțului ei de care, în realitate, o despart 9 ani.

Și ea a dorit să facă un cadou de neuitat publicului din România și, cu siguranță, a reușit. Romina i-a anunțat pe cei prezenți că va recita o poezie compoziție proprie, însă, o va prezenta în limba italiană ”Sper că înţelegeţi italiana, pentru că nu ştiu să v-o traduc în ungureşte“, a spus Romina, spre stupoare celor din sală care au postat imediat informația pe site-urile de socializare, scrie libertatea.ro.

Mai multe articole despre:
Bucureşti concert gafă Romina Power