MENIU

ROMÂNII AU TALENT: Cosmin din Hunedoara şi-a îndatorat familia pentru a ajunge la preselecţii

Tânărul Cosmin a impresionat cântând la pian o melodie a lui Eminem
Tânărul Cosmin a impresionat cântând la pian o melodie a lui Eminem
Tânărul Cosmin a impresionat cântând la pian o melodie a lui Eminem

Un elev din Hunedoara şi-a îndatorat bunica pentru cinci ani: femeia de 63 a acceptat să facă un  credit la bancă pentru a-i lua nepotului un pian, dar sacrificiul său a fost răsplătit: a fost considerat talentat de juriul de la Românii au talent şi a ajuns în semifinală.

Elevul Cosmin Mihalache (18 ani) i-a uimit pe cei trei membri ai juriului de la show-ul "Romanii au talent", dupa ce a interpretat impecabil la pian piesa "I love the way you lie" a artistului hip-hop Eminem, scrie Cancan.

Dar drumul spre semifinala concursului nu a fost deloc usor pentru adolescentul din Hunedoara. Cosmin a povestit că pentru a se înscrie la concurs familia sa a făcut sacrificii mari. Bunica sa, Floarea, în vârsta de 63 de ani, a făcut un credit pe cinci ani la o bancă, pentru a-i putea lua un pian digital cu care să poata participa la acest concurs. "Bunica s-a împrumutat la banca de 6.000 de lei pentru mine, iar pianul l-am primit cu trei zile înainte de data preselecţiei de la Timişoara", a spus elevul.

În spatele ambiţiei tânărului de a-şi dovedi talentul la unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune din România se află o poveste de viaţă tristă. "Tatăl meu m-a părăsit, pe când aveam şase ani. De atunci, am fost crescut doar de mama şi de bunica mea. Lor le datorez totul, iar pe tata nu mai vreau să îl văd vreodată. Am mai vorbit în decursul anilor de câteva ori la telefon cu el, dar nimic mai mult. Nici nu mai ştiu cum arată", mărturiseşte Cosmin Mihalache.