MENIU

Răsturnare de situaţie în cazul divorţului dintre Alina Vidican şi Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Alina Vidican au decis din motive necunoscute să îşi amâne mult aşteptatul divorţ. Întâlnirea de mâine de la Tribunal a fost amânată.

Surse citate de spynews.ro spun că acțiunea care urma să fie judecată la Tribunalul Buftea a fost anulată după ce Alina Vidican a anunțat că nu se va prezenta la proces, acest lucru fiind considerat obligatoriu de magistrații care au citat părțile.

Se pare că motivul neprezentării constă în faptul că cei doi soţi nu s-au înţeles la împărţirea averii dinamovistului.

Surse din anturajul celor doi spun că Alina i-ar fi cerut dinamovistului, după ce judecătoria le-a respins cererea pentru diminuarea valorii timbrului judiciar, o sumă colosală de bani, cu şase cifre, pentru a îi asigura acestuia un divorţ liniştit, fără scandal şi tam-tam.

Cristi Borcea este căsătorit acum cu Alina Vidican şi are doi copii, el se află la al doilea mariaj, a mai fost însurat cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii. Fostul şef de la Dinamo este îndrăgostit de Valentina Pelinel, care i-a dăruit un băieţel, pe nume Milan Cristian, şi pentru care vrea să divorţeze de actuala soţie, Alina.

Mai multe articole despre:
Cristi Borcea divorţ Alina Vidican sume de bani