MENIU

RĂSTURNARE de SITUAŢIE: cine i-a luat locul DELIEI la "Te cunosc de undeva"

<p>Delia&nbsp;</p>

Schimbări importante s-au anunţat în trustul Intact, prima dintre ele fiind în juriul emisiunii "Te cunosc de undeva!", părăsit de către Delia. Cântăreaţa a întrerupt colaborarea, după aproape un sezon.

Aşa cum era şi firesc, s-a vorbit imediat despre posibilii înlocuitori ai efervescentei cântăreţe. Unul dintre numele puse în discuţie a fost cel al Andreei Bălan. Deşi artista este deja cooptată în proiectul "România dansează", tot la Antena, informaţiile erau date ca sigure şi în ceea ce priveşte prezenţa ei în juriul de la "Te cunosc de undeva!", scrie libertatea.ro.

Dar lucrurile nu stau chiar aşa. Andreea Bălan a negociat cu producătorii show-ului, însă nu au ajuns la o soluţie care să mulţumească ambele părţi, aşa că va rămâne doar în echipa de la "România dansează".

La "Te cunosc de undeva!", în locul Deliei va veni Horia Brenciu. Acesta a filmat deja un prim episod din cele puţine rămase pentru acest al cincilea sezon, aşa că, în curând, el va putea fi văzut pe micile ecrane la Antena 1.