MENIU

Rapperi acuzați de viol. Ororile de la petrecerile exclusiviste

Un nou scandal în lumea muzicii. Rapperul Kanye West a fost dat în judecată de fosta asistentă pentru agresiune sexuală.

Aceasta spune că a drogat-o și a agresat-o sexual la o sesiune de studio găzduită de cântărețul Puff Daddy, pe numele căruia sunt, de asemenea, mai multe plângeri.

Fosta asistentă a rapperului, drogată și agresată sexual

 Una din victime a declarat că avea 16 ani când a participat la una dintre petrecerile exclusiviste unde a fost hărțuită. 

Fosta asistentă, pe numele său Lauren Pisciotta, a lucrat pentru Kanye West timp de un an. Aceasta l-a acuzat pe superstar că a agresat-o sexual după ce a fost drogată.

În acest proces, fosta asistentă susține că West i-ar fi arătat fotografii pornografice, videoclipuri și ar fi sunat-o înainte de a fi concediată. Deocamdată, rapperul nu a oferit nicio explicație publică.

Puff Daddy, pe de altă parte, se confruntă cu noi acuzații de viol, abuz și agresiune sexuală. Acesta ar fi hărțuit sexual un copil de 16 ani, căruia i-a ordonat să se dezbrace la o petrecere. Rapperul s-a justificat și a spus că acesta este un ritual de intrare în lumea muzicii.

În plus, o femeie de 39 de ani acuză că a fost violată într-o cameră de hotel pe când era studentă. Cei doi rapperi au o legătură strânsă de prietenie. Kanye West participa la petrecerile lui Diddy încă din anii 2000, iar cei doi au lansat câteva melodii în colaborare.