MENIU

Primele declaraţii ale lui Victor Slav după ce a devenit tată pentru prima dată: "De abia aştept..."

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au devenit în urmă cu puţin timp pentru prima oară părinţi. Vedeta TV a adus pe lume la o clinică privată o fetiţă pe care a numit-o Natalia Sofia.

Vizibil emoţionat, iubitul Biancăi a mărturisit că de abia aşteptă să aibă grijă de fiica sa. "Mama Biancăi încă este acolo. Am intrat în sală, am fost în sala de operaţii. Am alergat continuu. Sunt foarte pregătit să am grijă de cea mică, nu îmi este teamă de asta, are 3.250 kilograme fetiţa" a declarat el conform Cancan.ro.

Chiar dacă astăzi era programată să nască în jurul orei 16.00, Bianca a muncit până în ultima clipă. Şatena a fost fotografiată, cu doar o zi înainte să nască în timp ce se pregătea să intre în maşina personală.

Bianca şi Victor s-au cuplat în 2012, când au dansat împreună la emisiunea „Dansez pentru tine”. În octombrie 2013, s-au căsătorit cu mare tam-tam, având parte de una dintre cele mai mediatizate relaţii din ultimii ani. În martie 2014, cei doi au divorţat la notar, însă, după câteva luni de pauză, au reluat relaţia. Anul trecut, în noiembrie, Bianca a făcut un set de analize amănunţite în vederea unei sarcini, după care, în ianuarie, a plecat împreună cu Victor într-o călătorie mai lungă în America. În acest voiaj a rămas Bianca însărcinată.

Sursa foto Verdict.ro