MENIU

Prima imagine postată de Victor Slav după naşterea fiicei sale: "Nu pot exprima prin cuvinte..."

În urmă cu doar câteva ore, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au devenit părinţi pentru prima dată.

Şi pentru că nu a putut să îşi stăpânească sentimentele copleşitoare, Victor Slav şi-a făcut un selfie în faţa rezervei unde se află Bianca, şi în curând va ajunge acolo şi micuţa Sofia. ”Azi 26 septembrie 2016 am asistat la naşterea fetiţei mele Sofia.Un sentiment care nu poate fi exprimat în cuvinte. Dragii mei...dacă nu aveţi copii, nu mai staţi pe gânduri”, a scris el entuziasmat.

Bianca Drăguşanu a adus pe lume, luni după-amiază, prin cezariană o fetiţă perfect sănătoasă care a primit nota 10 la naştere.

Bianca şi Victor s-au cuplat în 2012, când au dansat împreună la emisiunea „Dansez pentru tine”. În octombrie 2013, s-au căsătorit cu mare tam-tam, având parte de una dintre cele mai mediatizate relaţii din ultimii ani. În martie 2014, cei doi au divorţat la notar, însă, după câteva luni de pauză, au reluat relaţia. Anul trecut, în noiembrie, Bianca a făcut un set de analize amănunţite în vederea unei sarcini, după care, în ianuarie, a plecat împreună cu Victor într-o călătorie mai lungă în America. În acest voiaj a rămas Bianca însărcinată.