MENIU

Poze compromiţătoare cu Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith, favorita tabloidelor în timpul vieţii, continuă să facă vâlvă şi după moarte. Un cotidian din Insulele Bahamas a publicat fotografii în care fosta starletă apare într-o postură intimă alături de ministrul Imigrării din această ţară.

Se pare că, în urma relaţiei strânse dintre cei doi, Anna a primit, anul trecut, dreptul de rezidenţă permanentă în Bahamas.

Politicienii locali cer demisia ministrului Shane Gibson. Acesta este acuzat că i-a acordat tratament preferenţial fostei vedete Playboy.

Conducerea cotidianului a refuzat să dezvăluie de unde a obţinut forografiile. Este de aşteptat ca publicarea acestor fotografii să aibă consecinţe grave asupra Partidului Progresist Liberal, aflat la putere, în alegerile legislative care vor avea loc în Bahamas în această primăvară.

Pe de altă parte, un om de afaceri din Florida a declarat că se afla lângă iubitul Annei, Howard Stern, în momentul în care acesta a primit vestea morţii acesteia.

"Celularul lui Howard a sunat şi el a aflat că Anna Nicole a murit. În ochi i-a apărut o sclipire ciudată şi a spus - domnilor, trebuie să plec - iar apoi a plecat", a povestit Ned Buck, om de afaceri.

Anna Nicole Smith a decedat joi într-un spital din Miami, după ce a fost găsită inconştientă într-o cameră de hotel. Misterul morţii ei încă nu a fost elucidat.
Mai multe articole despre:
ministru poze Anna Nicole Smith