MENIU

ANUNŢ ŞOC: Pamela Anderson a fost violată

<p>Pamela Anderson</p>

Pamela Anderson, fosta vedeta din serialul Baywatch, a facut dezvaluiri incredibile despre propriul ei trecut, marturisind ca a fost violata de doua ori, scrie ziare.com.

Detaliile au fost facute publice de actrita la lansarea fundatiei sale, The Pamela Anderson Foundation, eveniment petrecut chiar la Festivalul de Film de la Cannes, scrie news.com.au. In fata a 200 de persoane, ea a spus ca a avut o copilarie foarte grea.

Mai exact, la varsta de sase ani a fost molestata de o bona, care fusese aleasa chiar de parintii ei. La 12 ani, ea a fost violata de un barbat in varsta de 25 de ani. "M-am dus acasa la un amic al prietenului meu, iar fratele lui mai mare a decis sa ma invete sa joc table, ceea ce a dus la un masaj si apoi la viol. A fost prima mea experienta heterosexuala", si-a amintit vedeta de 46 de ani despre acea intamplare.

Problemele ei nu s-au terminat, caci prietenul pe care il avea in liceu a violat-o alaturi de alti sase prieteni. "Voiam sa dispar de pe acest pamant", a marturisit ea.

Pamela Anderson a fost insotita la lansarea fundatiei de sotul ei, Rick Salomon, dar si de fiul dintr-o casatorie anterioara, Brandon.

In 2007, Pamela si Salomon au divortat dupa un scurt mariaj. La inceputul anului, acestia s-au impacat si s-au casatorit din nou.

Prin intermediul fundatiei sale, actrita vrea sa protejeze mediul inconjurator, drepturile oamenilor si ale animalelor.

Mai multe articole despre:
Pamela Anderson bonă violată