MENIU

Pamela Anderson a ajuns de nerecunoscut. Incredibil cum arată actrița în prezent și ce părere au fanii despre ea

Pamela Anderson a șocat fanii la ultimul său eveniment, unde a ales să renunțe la machiaj, chiar și pe covorul roșu. La 57 de ani, actrița și modelul, un simbol al anilor \"90, a decis să se prezinte cu un look natural, după moartea prietenei sale apropiate și make-up artist, Alexis Vogel, în 2019, din cauza cancerului la sân. Această pierdere profundă a determinat-o să evite machiajul, concentrându-se pe exprimarea "autenticității".

Pamela Anderson, fără machiaj la ultimul eveniment: Fanii sunt uluiți

Chiar și la Săptămâna Modei de la Paris, Pamela a continuat să adopte acest stil. „Nu vreau să fiu cea mai frumoasă din cameră. Vreau să mă bucur de spectacol și de hainele frumoase”, a declarat ea, subliniind că nu mai călătorește cu o echipă de înfrumusețare și se descurcă singură.

         Pamela Anderson promovează naturalețea / Sursa foto - Presa străină

Decizia sa a generat controverse în rândul fanilor, care au comentat că arată neglijentă și chiar mai în vârstă decât este. Unii au cerut-o să se machieze, regretând timpul petrecut admirând-o în tinerețe.

Cu toate acestea, Pamela susține că frumusețea este ceva personal și că aceasta vine din interior. „Sunt fericită cu alegerea mea îndrăzneață și nu mă voi întoarce niciodată la cum arătam înainte. Nu vreau să urmăresc tinerețea, care este ceva de neatins”, a concluzionat vedeta.

        Cum arată Pamela Anderson la 57 de ani / Sursa foto - Presa străină