MENIU

Oscar Pistorius, dezvăluire șoc. Ce s-a întâmplat în noaptea în care și-a ucis iubita

Oscar Pistorius și Reeva Steenkamp

Atletul sud-african a acordat un interviu în care a vorbit despre noaptea în care și-a omorât iubita, pe Reeva Steenkamp. Oscar Pistorius (29 de ani) insistă și acum că este nevinovat. Acesta urmează să-și afle sentința și riscă să petreacă până la 15 ani de închisoare.

Campionul paralimpic susține că a împușcat-o pe Reeva Steenkamp pe 14 februarie 2013 prin ușa de la baie pentru că a confundat-o cu un hoț, relatează Mirror, citat de Click.ro.

Oscar Pistorius a acordat un interviu ce va fi difuzat în Marea Britanie vineri (23 iunie), în care a povestit cum a decurs noaptea în care a omorât-o pe iubita lui: „Am auzit un zgomot în baie și, fără să-mi dau seama, am tras două focuri. Am deschis ușa și am văzut-o pe Reeva pe toaletă. Și, în acel moment, mi-am dat seama că am ucis-o. Știam că e moartă. M-am așezat în genunchi și am luat-o în brațe. Era sânge peste tot și nu știam ce să fac. Voiam să o ridic de jos, dar era atât de mult sânge că nu mă puteam ridica. Aveam impresia că Reeva respira. (...) Am ucis-o pe Reeva și va trebui să trăiesc cu asta. Încă simt mirosul sângelui ei”.

De asemenea, Oscar Pistorius susține că nu poate dormi și că are coșmaruri Reeva.

Mai multe articole despre:
Oscar Pistorius Reeva Steenkamp.