MENIU

OANA ROMAN a născut. Primele detalii despre fetița Oanei Roman

<p>Maria Secrieru de la MASTERCHEF o pune la punct pe Oana Roman</p>

OANA ROMAN a născut în urmă cu puţin timp la o clinică privată din Bucureşti, la doar câteva ore după ce a fost internată. Oana ROMAN a devenit astfel mămică pentru prima dată. 

OANA ROMAN a născut prin cezariană, preferând să fie anestezată local, pentru a putea să o ţină pe micuţa Maria Isabela pentru prima oară în braţe. Bebeluşul are 2.340 kilograme şi 45 de centimetri, scrie click.ro

Potrivit primelor informaţii, micuţa a primit nota 10 la naştere iar OANA ROMAN se simte foarte bine.

Alături de OANA ROMAN a fost soţul ei care a vegheat-o pe parcursul întregii intervenţii chirurgicale.

OANA ROMAN a ales deja numele pentru fetița ei: Izabela Maria. 

Din nefericire, sarcina OANEI ROMAN nu a fost lipsită de probleme. Mama ei, Mioara Roman, a mărturisit la începutul lunii februarie că era întrijorată pentru sarcina fiicei ei. "Se odihneşte mai mult decât de obicei, are mari emoţii şi a devenit extrem de nervoasă. Sunt superstiţioasă şi mi-e teamă pentru Oana, abia aştept să nască şi să fie bine", a declarat atunci Mioara Roman. 

Mioara Roman a povestit și ce cadouri a pregătit pentru Oana Roman și pentru micuța Izabela Maria: "Pentru cea mică am pregătit o casetă din argint pe care i-o voi face cadou, aşa cum e obiceiul ardelenesc. Bijuteria o am de la bunica, e moştenire de familie. Şi pentru Oana am pregătit ceva special, tot un obiect din averea familiei pe care şi-l doreşte de multă vreme. E vorba de o piesă de mobilier de prin anii 1900, tot moştenită".

Mai multe articole despre:
fetiţă născut Oana Roman