MENIU

Oana Roman, cu nervii la pământ înainte de nuntă

<p>Oana Roman</p>

Oana Roman a avut o saptamana nebuna in care nervii si stresul au atins cote maxime. Vedeta a intampinat numeroase probleme cu organizarea nuntii, care va avea loc duminica, la Palatul Stirbey, odata cu botezul micutei Maria Isabela.

Desi este de profestie organizator de evenimente, Oana Roman a ajuns la concluzia ca niciodata nu este bine sa amesteci lucrurile. Vedeta regreta in primul rand faptul ca a ales sa organizeze in aceeasi zi si nunta si botezul fetitei sale, chiar daca mama sa, Mioara Roman, o sfatuise sa organizeze un eveniment restrans care sa nu ii dea prea mari batai de cap, scrie Ele.ro.

"Atat de complicat cu organizarea asta....liste, mese, confirmari! Sper sa iasa frumos! Chiar daca sunt un pic panicata si foarte dezamagita de multi oameni care credeam ca mi vor fi alaturi!

Doamne ajuta sa am putere sa rezolv tot si sa reusesc sa ma bucur!. Cand am hotarat ca fac nunta si botez si fac petrecere mare la care invit multa lume, mama iinteleapta mi a spus: e o prostie, e plin de neamuri proaste, presa o sa fie calare pe tine, te vei enerva, te vei stresa si nu vei mai avea timp sa savurez momentul!Mi-a sugerat sa fac un eveniment mic, restrans, ca sa ma pot bucura! Nu am ascultat o si imi pare rau! Acum realizez ca munca si stresul si nervii consumati pt a face un astfel de party iti iau din energie si te fac sa nu mai ai bucurie ci doar griji si nervi!

O sa spuneti multi, ce se mai plange asta si ne plictiseste cu problemele ei! Poate ca asa e dar incerc doar sa spun ca e bine sa ne ascultam parintii, si sfaturile celor mai intelepti ca noi!", s-a confesat Oana pe Facebook.

Mai multe articole despre:
nuntă invitaţi Facebook Oana Roman