MENIU

Oana Roman a slăbit 20 de kg în 3 luni

<p>Oana Roman</p>

Oana Roman a dezvăluit în cadrul ediţiei de luni a emisiunii Click! că a dat jos 20 de kilograme, după naşterea micuţei Maria Isabela. Vedeta a spus că problemele de sănătate au făcut-o să piardă kilogramele pe nesimţite.

Oana Roman a declarat în cadrul unei intervenţii telefonice în emisiunea Click! că de când a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Maria Isabela, a slăbit 20 de kg. Fiica fostului premier Petre Roman a spus că pierderea în greutate a fost cauzată de problemele de sănătate, dar şi datorită adoptării unui regim de viaţă mult mai sănătos.

„Mă simt mult, mult mai bine. Recuperarea e reuşită. Am slăbit aproape 20 de kg, în urma operaţiilor şi zilelor petrecute în spital. Mi-am schimbat şi stilul de viaţă de când e cea mică, mesele mult mai regulate. Fizic mă simt mult mai bine. Operaţia este OK, s-a închis, deci pot spune că totul este bine. Mai sunt maxim 3 săptămâni până la nuntă", a declarat Oana Roman pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

Mai multe articole despre:
dietă kilograme Oana Roman a slăbit