MENIU

O recunoști? Este fiica unui celebru prezentator din România. Jasmine, apariție sexy, în costum de baie

Jasmine a crescut, iar în prezent are 18 ani. Fiica lui Virgil Ianțu este o adevărată domnișoară, iar în această perioadă se confruntă cu stresul examenului de Bacalaureat.

În familia lui Virgil Ianțu se simt emoții puternice, deoarece fiica sa, Jasmine Ianțu, se apropie de examenul de Bacalaureat. Tânăra, care a terminat liceul în limba engleză, se pregătește intens pentru probele scrise programate pe 1 iulie.

Jasmine despre provocările examenului de Bacalaureat

Jasmine Ianțu a vorbit deschis despre stresul și dificultățile pe care le întâmpină în această perioadă. Ea consideră că Bacalaureatul este o experiență inițiatică, deși recunoaște că nu este ușor să treci prin acest proces. „Sunt pusă într-o situație horror, dar o să trec prin ea, cum toată lumea trece prin momente mai proaste sau mai stresante. E normal, face parte din viață și mi se pare o situație inițiatică. Chiar dacă este greu, cumva o să reușesc," a spus Jasmine într-un interviu pentru Cancan.

                         Fiica lui Virgil Ianțu are 18 ani / Sursa foto - Facebook

De asemenea, ea a menționat că se confruntă cu dificultăți în organizarea timpului, ceea ce adaugă un plus de stres. „Sunt foarte stresată pentru că am o problemă să îmi organizez timpul, în general. Nu pot să fiu o persoană organizată, cu un program pus la punct. Și asta mă trage în jos," a adăugat tânăra.

Planuri de viitor ale fiicei lui Virgil Ianțu

În ceea ce privește viitorul său, Jasmine a dezvăluit că își dorește să studieze ospitalitatea în străinătate, mai exact la Marbella, în Spania. Ea consideră că aceasta este o carieră de viitor, mai ales în contextul dezvoltării industriei în România. „Este un sediu care s-a deschis recent, acum câțiva ani, în Marbella. Mi se pare o meserie de viitor, mai ales în România, pentru că totul este într-un proces de dezvoltare de câțiva ani. Chiar dacă te duci la o facultate de hospitality, după poți să o iei pe foarte multe drumuri. Adică există multe opțiuni," a explicat Jasmine.

Fiica lui Virgil Ianțu și-a exprimat dorința de a deveni concierge și de a explora posibilități în politică, cu un accent special pe turism. În prima fază, intenționează să se specializeze în marketingul hotelier în cadrul unui lanț de hoteluri, acesta fiind visul ei principal. Ea apreciază sistemul educațional de la facultatea unde va studia, care oferă o pregătire intensă în managementul hotelier încă din primul semestru, incluzând internshipuri care necesită multă muncă și disciplină. 

          Cât de sexy este fiica lui Virgil Ianțu în costum de baie?! - Sursa foto - Facebook

„Pot să ies concierge. Dacă eu vreau, pot să mă duc și în politică, pe turism. Inițial, mă gândesc să fac marketing la un hotel, la un lanț de hoteluri. Ăsta este visul meu. Dar o să văd treptat ce îmi doresc să fac. Plus că la facultate aici, unde merg eu, este sistemul ăsta super mișto în care din primul semestru te învață tot ce înseamnă management hotelier, ce ar trebui să faci. Și dup-aia, te duci într-un internship, îți alegi. Și chiar muncești super mult, să nu vă imaginați că e ceva fun. Te trezești la 5 dimineața în fiecare zi, te disciplinează," a povestit Jasmine.

Cu un viitor promițător și planuri bine conturate, Jasmine Ianțu se pregătește să își urmeze visurile și să își construiască o carieră de succes în domeniul ospitalității.

              Virgil Ianțu, alături de fiica sa  - Jasmine / Sursa foto - Facebook