MENIU

O nouă postarea a Olivei Steer creează controverse pe internet: "Am refuzat şi voi refuza..."

Olivia Steer s-a pronunțat public împotriva vaccinării și mai nou... a mamografiilor. Chiar dacă a fost criticată în nenumărate rânduri, fosta vedetă TV nu se dezminte susţinându-şi punctul de vedere cu orice preţ.  

"Mi se pune constant o întrebare la care am refuzat și voi refuza mereu să răspund: dacă mi-am vaccinat copiii sau pînă la ce vîrstă mi-am vaccinat copiii. Ca părinte, am dreptul, ba nu!, obligația morală și legală, de a proteja dreptul copiilor mei (și ai oricui) la viaţă privată. Copiii mei nu trebuie să fie (potrivit legii) subiect de discuții publice și nici să hrănească curiozitățile nesănătoase ale unor mase cu apetit pentru scandal", a scris ea pe Facebook. 

Ministerul Sănătăţii a anunţat că, în primele opt luni ale acestui an, România a înregistrat 675 de cazuri confirmate de rujeolă în 23 de județe. Doi copii au murit din cauza rujeolei, iar un al treilea deces suspect de rujeolă a fost înregistrat zilele trecute, dar se așteaptă confirmarea finală. Oficialii Statului au  condamnat campaniile anti-vaccinare.