MENIU

Nu te așteptai la asta! Anca Țurcașiu își face OPERAȚII ESTETICE?

<p>Anca Ţurcaşiu</p>

Are un corp de invidiat și arată ca la 20 de ani. Cu toate astea, celebra cântăreață ne-a vorbit despre posibilitatea de a-și face câteva operații estetice.

După ce zvonurile despre un posibil divort între Anca Țurcașiu și soțul ei s-au dovedit a fi false, artista e din nou liniștită și își vede în continuare de spectacole. De curând a terminat evenimentele de pe litoral și a revenit pe scena Teatrului Foarte Mic unde joacă în câteva spectacole importante. “De curând am început să jucăm piesle Rebeca şi  Maria de Buenos Aires, două musical-uri superbe. A fost o experienţă cum am luat castingul la Rebeca. Practic dintr-o greşeală. Dumnezeu m-a trimis la casting. M-am pregătit pentru un rol, pe care credeam că nu îl pot susţine vocal, dar regizorul ma vrut pe mine. Am muncit de mi-au sărit ochii pentru rolul acela”, a declarat Anca Țurcașiu.

Dacă i se lasă fața, apelează la bisturiu

Artista nu este hotărâtă încă să apeleze la medicii esteticieni pentru anumite retușuri. Totuși nu neagă că s-ar lăsa pe mâna doctorilor, atunci când nu va mai fi sută la sută mândră de aspectul ei fizic. “Nu ştiu ce ar trebui să se întâmple să apelez la bisturiu, poate dacă mi se lasă faţa. Nu m-am gândit ce va fi peste viitor. Eu trăiesc azi. Nu vreau să-mi măresc nimic momentan. Mi se pare oribil să îţi măreşti buzele mai ales. Scuzaţi-mă dar unele îşi pun buze dar nu au dinţi îngrijiţi”, ne-a mai spus Anca Țurcașiu.

 

Mai multe articole despre:
Anca Țurcașiu